Betingelser

 
1: Priser


Alle priser er inklusiv 25 % moms og i danske kroner.


2: Levering og leveringsomkostninger


Varer der er bestilt online inden kl. 14.00 vil blive leveret inden for 5 arbejdsdage.

Såfremt der ønskes levering dagen efter bestilling. vil fragtprisen stige i henhold til Post Danmarks priser for afsendelse af Quickbreve.

 

Venligst send en email til mail@fishattack.dk, hvis der ønskes levering den efterfølgende dag.

 
Leveringen sker med Post Danmark og til gældende takster.
 
 
3: Betaling


Betalingen kan ske via Dankort og eDankort og trækkes på bestillingsdagen. Enhver betaling er garanteret af Pengeinstitutternes betalingsservice (PBS).
 
 
4: Returret


Kunden har 14 dages returret på en given ordre. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til kunden. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetales varens pris.
Beløbet tilbagebetales til forbrugeren inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

Varen skal være i original emballage og i samme stand, som ved overdragelsen. Porto- eller fragtomkostningerne i forbindelse med at sende varen retur påhviler kunden.


5: Garanti og reklamationer


Garanti og reklamation af varer sker efter gældende dansk lov. Der ydes således 2 års reklamationsret på produkter købt ved Fishattack.dk. Skulle der mod forventning opstå problemer med et produkt, tilbagesendes dette til os. Det bliver repareret eller erstattet vederlagsfrit.
Skader på produkter som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer, eller groft misbrug fra forbrugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.


6: Forbehold


Der tages forbehold for leverandørsvigt, trykfejl og udsolgte varer.
 

7. Fakturering
 
Ved bestilling modtager De ordrebekræftelse og efterfølgende en faktura i Deres mailbox. Fakturaen tjener som Deres Garantibevis.